Dulce și sănătos! Târgul apicol de la Făget își așteaptă expozanții și vizitatorii!

Târgul Apicol de la Făget, unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din țară, își va deschide porțile celei de-a XVII-a ediții, în perioada  14-15 martie. 

Târgul are drept scop promovarea apiculturii și încurajarea consumului de produse apicole. Manifestarea reunește anual producători și comercianți de echipamente și materiale pentru apicultură, stupi, unelte, utilaje, rame, accesorii pentru stupi, faguri artificiali, miere și alte produse ale stupului, din țară și din străinătate. 

În cele două zile, vor avea loc şi spectacole folclorice susţinute de formaţii artistice şi solişti vocali din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara. Târgul apicol va fi organizat în spatele Sălii de Sport şi se va desfăşura după următorul program: sâmbătă, 14 martie, între orele 9 şi 17, iar duminică, 15 martie, între orele 9-15. Organizatori sunt Primăria Făget în colaborare cu firma Teclem Prod, societate  producătoare de stupi şi alte componente apicole. Expozanții sunt rugați să confirme participarea până în data de 9 martie, prin mesaj text la tel. 0736.650.418, pe WhatsApp sau e-mail: teclem.milka@yahoo.it.

Până atunci, apicultorii și nu numai sunt așteptați la tradiționalul târg de la Ghiroda, care va avea loc în zilele de 7 și 8 martie, în curtea Căminului Cultural. Delicioasa manifestare a ajuns la a zecea ediție. Evenimentul nu se va limita la a aduce apicultorii din zona de vest, ci va avea și invitați speciali atât din țară, cât și din străinătate, se vor organiza spectacole și ateliere pentru copii, dar și multe alte surprize. Aici vor fi amenajate spații de prezentare cu vânzare pentru apicultori, dar și expozanți cu produse specifice.