Dublă tentativă de suicid la Lugoj! O femeie din Ucraina a vrut să își ia viața cu orice preț!

victim of domestic violence

Polițiștii au fost solicitați să intervină astăzi de două ori pentru aceeași problemă. O tânără din Ucraina, care prezenta mai multe lovituri pe corp, a încercat să își ia viața.

Primul apel la 112 a fost făcut în jurul orei 12.18. Polițiștii din Lugoj erau alertați cu privire la faptul că pe pasarela de pe strada Buziașului din municipiu se află o femeie care este agitată, existând posibilitatea intenției de a se sinucide.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că o femeie de 34 de ani din Ucraina ar fi avut intenția de a se sinucide, însă, din fericire, a fost salvată de un cetățean.

Femeia a fost transportată la spital, fiind în continuare agitată, ulterior fiind condusă la sediul poliției pentru audieri.

În urma examinării medicale a reieșit că femeia prezenta vânătăi pe corp, aceasta declarând polițiștilor faptul că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile.

După finalizarea verificărilor, aceasta a plecat împreună cu concubinul său spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la intersecția străzilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, în timp ce autoturismul era în mișcare, a deschis portiera cu intenția de a coborî din acesta, situație surprinsă de către un echipaj de jandarmi.

„Totul s-a întâmplat ca în filme. O mașină a oprit brusc în apropierea pasajului și, sub ochii colegilor noștri, portiera din stânga mașinii se deschide, iar o tânără femeie aleargă spre pod. Intuiția colegilor noștri i-a făcut pe aceștia să o ajungă din urmă și să o oprească la timp.”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

În urma acestui incident, polițiștii lugojeni au întocmit un proces verbal de internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timișoara, în vederea internării.

Oamenii legii spun că nu este vorba despre o refugiată. Femeia locuiește de mai multă vreme în țara noastră, concubinul său fiind român.