Bătrânele autoturisme Dacia vor fi expuse în weekend la Reșița!

dacia clasic

Retromobil Club România – Filiala Caraș-Severin, în parteneriat cu Primăria Reșița, organizează, la sfârșitul acestei săptămâni, un eveniment adresat pasionaților și posesorilor de automobile Dacia.

În perioada 17 – 19 iunie, posesorii de autoturisme Dacia care dețin exemplare unice ale acestui automobil românesc își dau întâlnire în centrul Reșiței. Întâlnirea internațională Dacia Clasic reprezintă o premieră pentru Reșița și Caraș-Severin, și, totodată, un bun prilej pentru pasionații de autoturisme retro să se reunească în municipiul de pe Bârzava, să schimbe idei, impresii și să-și expună bijuteriile pe patru roți.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va aduna participanți din țară și din străinătate, urmând a fi expuse la Reșița aproximativ 50 de automobile. „Ne mândrim că Retromobil Club România a decis ca Reșița să se alăture altor mari orașe din țară care au găzduit această manifestare în anii trecuți, dintre care le menționăm pe cele mai recente: Săliștea de Sus, din județul Maramureș (2021), București (2020), Constanța (2019), Sighișoara (2018), sau Iași (2017)”, spune ing. Andrei George Rotaru, reprezentant județean al Retromobil Club România.

Întâlnirea Internațională Dacia Clasic începe vineri, 17 iunie, de la ora 16.00 cu primirea participanților și amenajarea spațiului expozițional în Centrul Civic al Reșiței. Sâmbătă, 18 iunie, participanții vor călători cu autoturismele proprii pe relația Reșița – Cheile Nerei și retur, urmând ca de la ora 18.00, bătrânele autoturisme Dacia vor putea fi admirate în Piața 1 Decembrie 1918, unde vor rămâne până duminică dimineață.

Sursa foto: Andrei Rotaru

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/