Tu ce faci cu familia în weekend? Fă-ți bagajul și vino la munte!

montis3

Dacă nu aveți în plan o vacanță la munte, noi vă dăm motive să vă faceți bagajul! Nebunia cu privire la școala online, iar mai apoi întoarcerea fizică în bănci i-au derutat atât pe copii, cât și pe părinți. Nevoia de relaxare și de eliminare a stresului acumulat s-a resimțit în ultimul timp, așa că astăzi vă spunem cum să luați o pauză și ce să faceți la munte într-o mini vacanță de weekend.

Petrecerea unui weekend cu familia la Muntele Mic este prilejul perfect pentru reîncărcarea bateriilor și de a avea parte de experiențe unice. În această zonă din vest, soarele încălzește atmosfera, verdeața brazilor îți taie răsuflarea, priveliștea este uimitoare, iar aerul proaspăt se menține. Locul este înconjurat de păduri dese, de munte și de spații perfecte pentru drumeție, yoga, stretching, foto hunting sau de ce nu, pentru un picnic de poveste în familie.

Muntele mic și senzațiile extreme

Vara s-a instalat de câteva săptămâni în această zonă montană, soarele strălucește și nu dă semne că ar dispărea prea curând. Asta înseamnă că cei mici pot încerca activitățile specifice sezonului de vară, cum ar fi drumeții, plimbări prin natură departe de agitația orașului și tehnologie, scăldat, jocuri cu mingea sau tenis de câmp. Cei de la Montis Hotel&Spa pun la dispoziție și biciclete, chiar din parcarea hotelului, astfel încât adulții pot face o drumeție pe trasee cu niveluri diferite de dificultate, prin păduri sau prin împrejurimi.

Unitatea de cazare este amplasată în Banatul Montan, locul care a câștigat titlul de Destinația Anului 2021, iar în apropierea Muntelui Mic se află și Poiana Mărului, un alt loc minunat de a-ți petrece o zi de vacanță, zona despre care se spune că deține cel mai pur aer de pe planetă. În plus, tot la Muntele Mic se află și Crucea Albă, situată la  la cota 1.670m, iar cei mai curajoși turiști pot face o drumeție până în vârf de munte, unde iubitorii de fotografie o să fie înnebuniți după priveliștea ce poate fi imortalizată de la înălțime.

Totodată, la Montis Hotel&Spa se poate pune la dispoziție și un teren de tenis, pentru o competiție pe cinste în familie. Iar pentru cei care doresc să se bălăcească, Cascada Șucu este și ea la o mică distanță de unitatea de cazare, iar cei care vor un bronz de munte pot face un picnic și o scăldare în râu chiar la o aruncătură de băț de hotel. Cei mici cu siguranță vor avea o amintire pe viață!

montis

Relaxare și cazare

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

După multă distracție și plimbări prin natură, turiștii sunt așteptați la hotel, cu mesele întinse, pline de bunătăți. În bucătărie experții în arta culinară se joacă cu preparate tradiționale românești și internaționale. Să nu mai vorbim despre băuturile fine, barul hotelului deținând de la freshuri, cocktails, prosecco, până la vin și șampanie pentru momente speciale.

Dacă este o zi înnorată, nu vă faceți griji! Montis oferă servicii premium, unitatea de 4 stele punându-vă la dispoziție piscina interioară cu apă încălzită unde copiii pot înota în siguranță, iar adulții pot admira priveliștea chiar din locul de relaxare. Pentru părinții care vor să își ofere clipe de neuitat, sauna uscată le stă la dispoziție, camerele sunt spațioase și oferă un somn odihnitor, iar la cerere se pot adăuga și paturi suplimentare pentru copii. Desigur, și de pe terasa hotelului poți avea parte de clipe de răgaz cu priveliște către locul desprins parcă din paradis. În plus, cazarea include în prețurile de ședere și micul dejun.

Excursie la început de vacanță

Elevii au luat oficial vacanța, așa că școala nu mai este un impediment pentru o excursie de neuitat. Copiii au trecut prin multe schimbări în ultimii trei ani, iar o vacanță la munte este un mod de a restabili echilibrul în viața lor. Apelurile au început să se înmulțească, odată vacanța mare, așa că vă recomandăm să nu mai stați pe gânduri și să veniți cu toată familia la Muntele Mic.

 

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/