DSVSA dă start controalelor de 1 Mai!

chef cooking in restaurant kitchen

Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Caraș-Severin intensifică controalele în unitățile de alimentație publică, în această perioadă.

Zonele turistice din Caraș-Severin sunt în aceste zile mai monitorizate ca oricând de inspectorii DSVSA, pentru ca turiștii să nu aibă parte de surprize neplăcute în minivacanța de 1 Mai. Sunt vizate în mod special unitățile de alimentație publică, respectiv restaurante, pensiuni, laboratoare de cofetărie-patiserie și supermarketuri.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

„La nivelul Direcției, au fost stabilite echipe de control care, începând cu 28 aprilie și până în data de 1 mai, vor efectua controale în unitățile de alimentație publică, respectiv restaurante, pensiuni, laboratoare de cofetărie, patiserie și supermarketuri. Ne vom axa în general pe zonele turistice din județ: Reșița, Văliug, Băile Herculane, Poiana Mărului, Valea Almăjului, dar și în alte părți din județ. Unde sunt găsite produse alimentare necorespunzătoare, vor fi retrase de la comercializare și preparare și vor fi aplicate sancțiuni contravenționale.”, a declarat directorul DSVSA Caraș-Severin, dr. Pavel Borchescu.

tmc 640