Drumuri ca-n palmă într-o comună din Caraș-Severin

vermes

O investiție de peste 2,6 milioane de lei a fost recepționată, de curând, în comuna Vermeș. Administrația locală se pregătește acum să inaugureze o nouă lucrare, a cărei valoare depășește un milion de lei.

În maximum două săptămâni, lucrările la cele două poduri peste pârâul Tramnic din comuna Vermeș, afectate de inundațiile de acum doi ani, vor fi recepționate, dă asigurări primarul Ion Iacob Damian. Edilul spune că investiția de 1,2 milioane de lei a fost finanțată de Compania Națională de Investiții, care a mai alocat fonduri și pentru modernizarea a trei străzi calamitate. „În urmă cu două săptămâni, am recepționat lucrarea de refacere și modernizare a trei străzi din Vermeș. Toate arată impecabil acum, au rigole și podețe de acces. Lucrarea, de 2,6 milioane de lei, a fost făcută de Compania Națională de Investiții, la fel și cea pe care o avem în derulare acum, reabilitarea a două poduri, și pe care o vom încheia în maximum trei săptămâni.”, a explicat primarul Ion Iacob Damian.

Spre mulțumirea șoferilor, și drumul dintre localitățile Vermeș și Valeapai a fost finalizat anul acesta. Reabilitarea celor 2,7 kilometri a fost posibilă tot printr-un proiect derulat de Compania Națională de Investiții. „Lucrările prin CNI sunt extraordinare! Predăm indicatorii prin hotărâre de Consiliul Local, le predăm și amplasamentul, se execută lucrarea, după care CNI ne predă înapoi amplasamentul. Mai avem un singur drum care trebuie reabilitat, un drum comunal care duce spre limita cu județul Timiș – localitatea Sacoșu Mare. Lucrăm deja la documentație, pentru a putea depune proiectul, imediat ce se deschide Programul «Anghel Saligny».”, a adăugat Damian.