Drumul Timișoara – Utvin – Sânmihaiu Român este complet modernizat!

Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, anunţă că porțiunea de pe DJ 591, dintre Timișoara și Sânmihaiu Român, este modernizată în totalitate. Acesta spune că lucrările erau absolut necesare, iar valoarea lor este de peste 1,2 milioane de lei, din fondurile proprii ale CJT.

Lucrările de infrastructură ale judeţului Timiş merg înainte, în ciuda crizei în care ne aflăm. Din această săptămână, șoferii vor circula în condiții bune pe tronsonul de aproape 5 kilometri pe care a fost turnat un strat nou de asfalt.

„Modernizarea rețelei rutiere din jurul Timișoarei a fost mereu una dintre prioritățile mele. În acest an, avem la dispoziție 32.500.000 de lei pentru întreținerea și reparațiile drumurilor județene, pe lângă fondurile angajate în lucrările mari de modernizare și extindere a şoselelor”, a declarat Călin Dobra.

Lucrările nu se opresc însă aici. După ce sunt efectuate și marcajele rutiere, utilajele se mută în Sânmihaiu German, unde vor schimba aspectul și calitatea asfaltului pe o porțiune de 1,5 kilometri.