„Drumul spre Semenic nu e singurul din Caraș-Severin aflat într-o stare catastrofală!”

prislop semenic

Semenicul îi așteaptă și anul acesta pe iubitorii sporturilor de iarnă într-un cadru natural fabulos, pe pârtii frumoase, la capătul unui drum județean dezastruos!

Tronsonul Prislop – Semenic urmează să fie doar cârpit în această toamnă, în niciun caz modernizat, astfel că situația nu se schimbă cu nimic în bine față de anii trecuți. Mai mult decât atât, momentan nu s-a semnat nici contract pentru deszăpezire pentru acest drum, intenția actualei conduceri a Consiliului Județean Caraș-Severin fiind ca de asta să se ocupe începând cu această iarnă SC Aquacaraș, societatea de apă și canalizare a județului.

„Din păcate, nu este singurul drum aflat într-o stare catastrofală. Până la începutul sezonului vom reuși să-l peticim cum putem. Nu este singura lucrare pe care o vom face. Avem încă patru lucrări, la Ocna de Fier va începe, la Ilidia și avem la Socolari.  Pe Prislop – Semenic vom repara puțin. Avem câștigătorul și la toaletarea șanțurilor, la ridicarea balustradelor de pe Văliug – Slatina Timiș. Probabil că până la finalul lui octombrie vom închide și acel segment.”, a precizat Romeo Dunca.