Drumul Reşiţei spre Liga a II-a a început în pas de defilare! [VIDEO/FOTO]

explo 1000x200

CSM Reșița și-a respectat încă de la primul meci oficial al sezonului statutul de mare favorită la promovare, echipa antrenată de Roco Sandu și Lucian Dobre convingând nu doar prin scorul de proporții, 8-1, ci și prin jocul bun, consistent și spectaculos.

Rosso-nerii au profitat din plin de faptul că au avut șansa să debuteze în fața unui adversar mai slab, așa cum este Mama Mia Becicherecu Mic, și au zburdat pe terenul CFR din Timișoara. Au fost opt goluri, unul mai frumos ca altul, și o sumedenie de alte ocazii la poarta gazdelor, ceea ce confirmă spusele tehnicienilor reșițeni și anume, că Reșița va juca ultra ofensiv și că va fi pregătită să înscrie multe goluri în fiecare meci.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157688463164795″]

„Am tratat serios meciul de la Timișoara, am marcat devreme, știam ce joacă adversarul și am fost pregătiți. Ne-a ajutat faptul că am stat în prima etapă, am reușit să facem o echipă compactă, omogenă, iar acest lucru s-a văzut”, a spus Roco Sandu la finalul partidei.

Pentru CSM urmează primul joc al stagiunii în fața propriilor suporteri, sâmbătă, cu Centrul Național de Pregătire Timișoara, un meci lipsit de vreo importanță pentru clasament. Echipa Federației face doar act de prezență în campionat, meciurile acesteia neavând puncte puse în joc. Pentru Roco Sandu și Lucian Dobre reprezintă însă un prilej excelent de a pregăti în cel mai mic amănunt meciul de la Lugoj, primul test serios al sezonului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157685988760394″]

banner 970 x 250