De ce vin legendele fotbalului românesc la Moldova Nouă?

În ultimul an, nume care au făcut istorie în fotbalul românesc au venit la Moldova Nouă. De cele mai multe ori, pasionații de fotbal i-au putut vedea jucând. La fel s-a întâmplat și la finalul săptămânii trecute, atunci când invitatul special a fost Helmuth Duckadam.

Adrian Torma face tot posibilul pentru a aduce nume mari ale fotbalului românesc la Moldova Nouă, conștient că pentru copiii pasionați de sportul rege întâlnirea cu legende ale fotbalului reprezintă un vis împlinit. Adi Torma, și el practicant al acestui sport în urmă cu ceva ani, recunoaște că a trăit aceleași sentimente pe vremea când era copil.

„L-am avut și pe Dorinel Munteanu, și pe Miodrag Belodedici, și pe Luci Dobre de la Reșița. Pentru a promova sportul și aici în speță fotbalul, avem nevoie și de modele. Și eu mi-am dorit să fiu ca unul dintre fotbaliștii pe care îi vedeam. Și cred că și prin faptul că avem oameni care au cunoștințe în lumea fotbalului, am reușit să aducem aceste mari legende ale fotbalului la Moldova Nouă. Ei au răspuns cu drag invitației și copiii au avut posibilitatea să le audă povestea, să îi vadă jucând”, a declarat Adrian Torma pentru Express de Banat.

1000x100 casa brutarului

Cea mai recentă vizită din partea unei stele a fotbalului a avut loc sâmbăta trecută, atunci când pe stadionul sintetic al Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” s-a desfășurat un meci de fotbal amical, rolul principal fiind jucat de nimeni altul decât Helmuth Duckadam, portarul intrat în Cartea Recordurilor după ce a salvat 4 penalty-uri consecutive în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 de la Sevilla.