Accident mortal pe drumul European 70

Circulaţia este blocată de mai bine de o oră pe E70, între Băile Herculane şi Topleţ, ca urmare a unui grav accident rutier. Un tânăr de 26 de ani şi-a pierdut viaţa.

 

Pe ambele sensuri de mers s-au format cozi de câţiva kilometri. Sute de şoferi aşteaptă deblocarea Drumului European după ce un tânăr a intrat cu autoturismul într-un TIR. Din păcate, şoferul de 26 de ani a murit pe loc. E 70 este un adevărat drum al morţii, în special din cauza vitezelor ameţitoare cu care se circulă între Caransebeş şi Orşova.

Comments

  1. amartuvshin says:

    Un autoturism marca Ford şi un tractor ce transporta o cisternă încărcată cu benzină s-au ciocnit astăzi în jurul orei 13.00 pe DE 70, între localităţile Topleţ şi Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin. Potrivit unui comunicat al ISU Mehedinţi, în urma impactului, un tânăr, în vârstă de 27 ani, a fost găsit de către pompieri decedat şi încarcerat în autoturism. Cisterna nu a fost afectată, neexistând scurgeri de combustibil. Un echipaj de pompieri din Orşova a intervenit pentru descarcerarea victimei. Pe durata operaţiunilor de intervenţie, circulaţia rutieră a fost blocată pe DE 70 pentru aproximativ 20 de minute.