Drumul care leagă Timișoara de o importantă comună va fi lărgit la patru benzi

Consiliul Județean Timiș intenționează să lărgească la patru benzi drumul care leagă Calea Aradului din Timișoara de comuna Sînandrei, documentația pentru acest proiect fiind în lucru.

Claudiu Coman, primarul comunei Sînandrei, aflată lângă Timișoara, a anunțat că a avut o discuție importantă, în această săptămână, cu Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș. Printre temele de discuție s-a numărat și lărgirea la patru benzi a drumului care leagă Timișoara, prin Calea Aradului, de comuna Sînandrei.

A treia temă discutată a fost lărgirea la patru benzi de la Calea Aradului spre Sînandrei, mi-a comunicat (n.r. Alin Nica) că se lucrează la documentație, urmând exproprierile pentru pista de bicicletă”, a precizat Claudiu Coman.

leader board 728 x 90 px

Șoseaua care urmează să fie lărgită la patru benzi este drumul județean 692, iar lucrările vor fi realizate pe o porțiune de aproximativ șase kilometri.

Primarul din Sînandrei a mai afirmat că a convenit cu șeful CJ Timiș ca drumul județean din centrul comunei și până la Calea Aradului să intre în renovare. Totodată, cei doi au discutat și despre descărcarea de pe autostradă care se face la Sînandrei. Potrivit primarului Coman, în acest moment se lucrează la proiect, iar „conform contractului, se face organizarea de șantier și sperăm că în luna septembrie să înceapă lucrarea”.