Drumul Boilor va fi legat de Centura Timișoarei printr-un sens giratoriu! Nicolae Robu prezintă stadiul lucrărilor

Primăria Timișoara va suporta costurile sensului giratoriu dintre Drumul Boilor și Centura Timișoarei. Nicolae Robu a oferit clarificări în legătură cu stadiul lucrărilor de execuție și spune de ce Drumul Boilor este esențial pentru diminuarea traficului.

Nicolae Robu spune că s-a ieșit din impasul cu privire la intersecția dintre Drumul Boilor și Centura Timișoarei și a oferit clarificări cu privire la lucrările de infrastructură. „O bună parte din zona periurbană nu are căi de acces suficiente în oraș și atunci încarcă drumul spre Moșnița Nouă. Primăria are proiect de lărgire la șase benzi a acelui drum pentru că noi gândim în perspectivă, dar degeaba ai șase benzi acolo și la un moment dat, când ajungi în oraș, nu mai poți să preiei traficul pe care ți-l aduc cele șase benzi și, pe cale de consecință, se creează cozi. Soluția este pe de o parte să asiguri cât mai multe benzi, dar pe de altă parte să asiguri și trasee alternativă care să nu concentreze traficul într-un nod anume de unde el să fie mai departe distribuit. Drumul Boilor are rolul să preia o bună parte din trafic și să scutească de acea parte pe care o preia Calea Buziașului”, a explicat primarul. Lucrările care țin de Moșnița Nouă sunt finalizate și o parte semnificativă din zona administrativă a Timișoarei este gata de rulare. Soluția pentru intersecția dintre Drumul Boilor propusă este o girație ale cărei cheltuieli vor fi suportate de Primăria Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

CITEȘTE ȘI: Cătălin Drulă reclamă lipsa de soluții pentru problemele din infrastructură: „Ministrul a făcut o vizită pur electorală!”

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/