Drum nou pentru femeile Pro România Caraș-Severin

În prezența deputatului Ion Mocicoalcă, secretarul general al Pro România, au avut loc joi alegeri la Organizația de Femei Reșița. Luminița Țepeneu a fost votată în unanimitate ca președinte a OFPRO Reșița.

Coordonatorul OFPRO România Caraș-Severin, Elena Borchescu, a deschis lucrările ședinței de alegeri mulțumind pentru sprijin și încrederea acordată secretarului general al Pro România, deputatul Ion Mocioalcă, dar și deputatului Ion Spânu.

Vă mulțumesc tuturor pentru că aveți curajul să porniți la un drum nou, pentru eforturile și implicarea de până acum și vă asigur că, deși ne-am înhămat împreună la un drum anevoios, vom izbândi ca echipă. Nu vor lipsi nici ironiile, nici șicanele, nici piedicile… Ca la orice drum se vor ivi pietricele de care nu avem voie să ne împiedicăm, iar bolovanii îi vom ocoli. Noi trebuie să fim model și altora, pentru a dovedi că în România se poate face și o altfel de politică. Una constructivă! Cu pași mici, dar fermi, cu determinare și muncă, echipa noastră se va întări și va deveni o forță, una care nu va induce temeri, dar va impune respect! Respect și sinceritate mai ales față de semenii noștri!”, a menționat Ion Mocioalcă.

Componența Biroului Municipal al Organizației de Femei Pro România Reșița, desemnată prin vot, este următoarea: președinte OFPRO România Reșița – Luminița Țepeneu, vicepreședinți: Ramona Afumatu, Anca Bircea, Roxana Stan, Simona Apostol, Daniela Ursu, Mihaela Farcaș, Mădălina Givoreanu, Mihaela Zaharia, Marioara Roman, Adelina Constantin și Sabina Codrea, secretar – Nicoleta Surdei.

Încrederea voastră mă onorează și vă asigur că tot ceea ce depinde de mine pentru a mă ridica la nivelul așteptărilor voastre va fi la cotă maximă. Așteptările oamenilor care se bazează pe noi sunt prioritare și având de acum o echipă, sper tot mai numeroasă, cu siguranță vom reuși să construim împreună lucruri frumoase, trainice”, a declarat noua președintă Pro România Reșița, Luminița Țepeneu.

Elena Borchescu, coordonator OFPRO România Caraș-Severin, a menționat că în perioada următoare vor avea loc mai multe întâlniri cu membrele și susținătoarele Pro România, inclusiv în mediul rural, unde femeile se implică mai puțin în politică, dar care nădăjduiesc într-o viață mai bună.