Adrian Torma, primit cu brațele deschise de Viorica Dăncilă în PSD!

PSD mai câștigă o primărie în Caraș-Severin, după ce liberalii, prin vocea lui Marcel Vela, au decis că nu mai au nevoie de Adrian Torma. De astăzi, la Moldova Nouă se poartă culoarea roșie!

Adrian Torma a schimbat macazul! Forțat să coboare din barca liberalilor, Torma a văzut colacul de salvare în tabăra Luminiței Jivan, cea care, spune el, i-a întins o mână de ajutor de câte ori a avut nevoie. Primarul de la Moldova Nouă a avut parte de o primire pe cinste, „înrolarea” în PSD fiind făcută în prezența premierului Viorica Dăncilă. Președintele social-democraților la nivel național a felicitat decizia lui Adrian Torma de a se alătura echipei sale.

„Mă bucur că domnul primar a ales să ni se alăture. Mi-a spus un pic mai devreme: «Sunt un primar care vrea să facă foarte multe lucruri pentru comunitate. Guvernul pe care-l conduceți sprijină primarii și comunitățile». Un prim exemplu este deschiderea punctului de frontieră cu Serbia, ceea ce conduce la dezvoltarea relațiilor culturale, a mediului de afaceri, a relațiilor dintre România și Serbia”, a declarat Viorica Dăncilă astăzi, la Reșița.

Fiind dat afară în timpul mandatului de partidul din care făcea parte, Adrian Torma avea tot dreptul de a se alătura unei alte formațiuni, fără să-și piardă funcția. Cele mai multe zvonuri îl trimiteau spre USR, mai puțin spre PSD, partidul în care singur declara că nu s-ar înscrie. L-a făcut să se răzgândească sprijinul pe care l-a primit din partea social-democraților, în totală contradicție cu PNL, cunoscute fiind conflictele dintre Adrian Torma și Valeria Schelean sau Marcel Vela.

„Înaintea unor calcule sentimentale pe care le trăim fiecare, ajungem să facem şi calcule pragmatice. Aşa cum mulţi mi-au zis, politica este într-o altă formă faţă de mediul privat şi eu am reuşit să înţeleg că trebuie să mă asociez cu oameni care vor ca lucrurile să se-ntâmple într-o anumită comunitate. La doamna deputat Luminiţa Jivan am găsit deschiderea pe tot parcursul celor trei ani de mandat, în comparaţie cu partidul din care am făcut parte. Iar acum, la insistenţele şi la discuţiile pe care le-am purtat pragmatic despre nevoile comunităţii Moldova Nouă (şi ele sunt destul de multe) pe care ar trebui să le aplicăm în viitor, am luat luat decizia de a mă alătura echipei PSD la nivel judeţean şi, evident, la nivel local”, a menționat Adrian Torma pentru Express de Banat.