Drum and bass de calitate la Electroruga de la Buzad! Black Sun Empire, printre artiștii de top așteptați pe dealurile Lipovei

Peste o lună Buzadul va găzdui a doua ediție a Electrorugii, un eveniment pentru iubitorii muzicii electronice, organizat într-un cadru mai mult decât pitoresc. Unul dintre numele de top care vor fi prezente este și Black Sun Empire, un nume cunoscut pentru iubitorii de drum and bass.

Olandezii de la Black Sun Empire s-au apucat de muzică în 1993, dar și-au găsit identitatea muzicală la mijlocul anilor ’90. La început, trupa se inspira din muzica celor de la No U Turn, Prototype Recordings și lable-ul lui Ed Rush cu Optical, denumit Virus.

La festival vor veni și cei de la Tehnimatic, alt nume de succes al genului drum and bass, al căror album „Desire Paths” a fost un adevărat succes la nivel global. Alte nume prezente la Electrorugă sunt Rockwell, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred că sunt Extraterestru, Silent Strike sau Sofa Surfers.

Abonamentele la evenimente au prețuri pornind de la 119 lei și sunt disponibile pe site-ul bilete.ro sau la cafeneaua D’Arc. Copiii sub 12 ani și persoanele cu dizabilități au intrare gratuită.