Drogat și fără permis, a ajuns la spital și a rănit și pasagera din mașina sa

accident isu
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un bărbat a ajuns la spital, luni după masa, alături de femeia pasager în mașina sa după ce a pierdut controlul și a intrat într-un stâlp, de pe marginea unui drum din Timiș.

Tânărul de la volan a condus deși consumase amfetamină și nici măcar nu avea permis de conducere. Mai mult decît atât, mașina nu era înmatriculată.

„Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, a condus un autoturism pe DJ 693 dinspre Orțișoara către Bărăteaz, iar în localitatea Calacea, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp.În urma impactului, conducătorul auto și o tânără, în vârstă de 19 ani, pasageră în auto, au fost răniți și transportați la spital. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultând valoare pozitivă la amfetamină”, a transmis IPJ Timiș.

promovare banner maxagro

Acum tânărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/