Dreptate făcută cu toporul! Un tânăr va rămâne pe viață cu traume

promovare online Timisoara Casa Auto

Un tânăr a ajuns în stare critică la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș cu leziuni maxilo-faciale grave în urma unui scandal declanșat, se pare, spontan în comuna Obreja.

Din spusele unor martori, tânărul în vârstă de 24 de ani din satul aparținător Iaz ar fi plecat împreună cu fratele său cu un taxi până la Obreja, la prietena fratelui, însă a apărut o altercație chiar în fața casei femeii în vârstă de 37 de ani. Din încăierare, victima s-a trezit cu muchia unui topor în față, astfel că a fost nevoie de intervenția Ambulanței și a forțelor de ordine pentru a calma spiritele.

După ce medicii i-au acordat primele îngrijiri și a fost stabilizată, victima a fost transportată la Timișoara.

promovare banner maxagro

Polițiștii vor avea o misiune grea în stabilirea împrejurărilor în care s-a produs agresiunea și asta pentru că declarațiile părților se bat cap în cap. Femeia spune că cei doi tineri intenționau să intre cu forța în casă, astfel că familia a reacționat. Tot ea a fost cea care a sunat, în jurul orei 1.00, la 112 pentru a anunța incidentul. Din declarațiile obținute la fața locului, polițiștii pot spune deocamdată că scandalul a fost spontan, pentru că niciuna dintre părți nu a declarat că ar avea vreo legătură. Deocamdată, victima a depus plângere împotriva femeii pentru săvârșirea de lovire sau alte violențe și distrugere.

publicitate tmc 640