Accident mortal bizar pe centura Caransebeșului! O mașină a fost propulsată la câțiva metri înălțime!

Un teribil accident soldat cu decesul unui bărbat s-a produs, la primele ore ale dimineții, pe șoseaua de centură a municipiului Caransebeș. Polițiștii prezenți la fața locului pot explica doar viteza ca fiind cauza accidentului, care l-a propulsat pe șoferul unui autoturism direct pe o aruncătură de pământ din afara carosabilului.

În mașină s-au aflat doi bărbați. Șoferul, în vârstă de 34 de ani, nu a supraviețuit, în ciuda manevrelor de resuscitare, iar pasagerul din dreapta, în vârstă de 38 de ani, a fost adus la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș cu multiple traumatisme interne, starea lui fiind critică.

Martorii povestesc că o femeie a sunat la 112 după ce a văzut un bărbat care se târa pe șosea. Ambulanța, care inițial plecase la o urgență către un sat din apropiere, a oprit imediat și i-a acordat primele îngrijiri tânărului care a reușit să iasă din mașină și să se târască pe pământ pentru a cere ajutor. Dacă ar fi rămas în mașină, victima ar fi avut șanse minime de supraviețuire, pentru că vehiculul abia dacă se zărea dintre tufișuri.

Cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările care au dus la producerea accidentului. Până acum doar se presupune că șoferul a avut viteză. Și asta pentru că bărbatul a intrat pe contrasens dinspre București, cam la o distanță de 50-60 de metri înaintea sensului giratoriu cu Muntele Mic, nu a frânat deloc și a părăsit partea carosabilă în giratoriu, aterizând pe un spațiu verde aflat la o înălțime de 3-4 metri. Urmările puteau fi și mai tragice dacă pe celălalt sens de mers ar fi circulat regulamentar vreo mașină.