Dreptate cu orice preț? Bărbat înarmat în Judecătoria Oravița!

Oamenii legii au fost chemați să intervină de urgență chiar în sediul Judecătoriei Oravița. Un bărbat a intrat în clădire având asupra sa o armă și un cuțit.

Totul s-a întâmplat luni după-amiază, atunci când un bărbat s-a prezentat la Judecătorie, aproape de ora închiderii, pe motiv că dorește să completeze un document. Omul a fost însă nemulțumit că, cel mai probabil, i s-a spus să revină a doua zi și astfel a izbucnit un schimb de replici între el și personalul din clădire. Bărbatul a fost imobilizat de jandarmul de serviciu, până la intervenția polițiștilor.

„Luni, 2 septembrie, în jurul orei 16.00, polițiștii orașului Oravița au fost sesizați cu privire la faptul că în Judecătoria Oravița s-ar afla un bărbat care avea asupra sa o armă. Bărbatul de 61 de ani din Reșița a declarat că dorește să completeze un act. În urma cercetării la fața locului, asupra bărbatului a fost găsită o armă neletală și un cuțit tip briceag”, ne-a declarat Dinu Nicorici, comisar-șef în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Polițiștii, împreună cu lucrătorii Serviciului arme, explozivi și substanțe periculoase desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, respectiv portul fără drept al obiectelor periculoase.