DREPT LA REPLICĂ

Domnul reporter Dani Stanciu a publicat articolul ,,Aleșii orăvițeni își bat joc unii de alții dar mai ales de cetățeni!”.
Consilierii care am votat ,,pentru prăbușirea Căminului” din Maidan, Brădișor nu știm care dintre aleși-consilierii care au votat pentru cei care au fost împotrivă, primarul, (toți suntem aleșii locali) și-au bătut joc de cetățeni?!

1. Ca un reporter profesionist, domnul Stanciu a descris plastic, în detaliu, a și fotografiat REPARAȚIILE FĂCUTE LA PRIMĂRIE, în valoare de 30 000 lei cum sunt prinse în HG 32/25.03.2013 în lista de investiții, pentru Căminul din Maidan!!
2. Presupun că estei un foarte bun jurnalist de investigați și imparțial dacă a reușit să vadă documentația pentru proiect, respectiv expunerea de motive, raportul d specialitate, avizul comisiei, ordinea de zi semnată de secretar (vezi ROF articolele 33, 40, 41, 42, 47) niciunul din consilieri nu a văzut. Cu respect vă rugăm să ne transmiteți și nouă o copie și dacă este amabil să ne spună și care a fost termenul de depunere a proiectelr.
3. Ședința din Brădișor – ,,pe surse” consilierii au aflat că se ține ședința pentru RECTIFICAREA BUGETULUI, să se dea bani la spital. Am fost la orele 8:30 și 12 după materialele de ședință, ni s-a răspuns că încă nu sunt gata!!! (vezi di nou ROF). Cei zece consilieri (patru au fost la cămin) am căutat, în continuare, expunerea de motive, raportul de specialitate, avizul comisiei, ordinea de zi semnată de secretar, un specialist din serviciul financiar contabil, directorul economic al spitalului dar nu am găsit; la avizier nu era afișată ordinea de zi!!
Eram ferm convinși că șeful contabil, șeful serviciului financiar contabil a fost găsit de domnul reporter fiind vorba d rectificarea bugetului, se pare că ne-am înșelat. Democrație!!!
4. Moment de sinceritate!
Noi cei șase care am votat pentru prăbușirea, am votat așa din INVIDIE. După reparațiile minunate făcute cu 30 000 de lei, de Primărie, dacă se câștigă proiectul, estimat la 6-7 miliarde, căminul din Brădișor ar fi făcut concurență teatrului vechi!
5. Ca niște consilieri iresponsabili, care își bat joc de alegători vărugăm să publicați situația reală, adevărată a evenimentelor și nu partinic, nu dezinformați opinia publică!
Pentru a ne spăla rușinea mai avem șansa să reparăm căminul din banii câștigați, în instanță, ca daune morale.