Drama de la Piatra Neamț, sub privirile impasibile ale unor politicieni care nu se mai dau plecați de la putere

Social-democratul Marius Damian și-a exprimat profundul regret față de cele întâmplate în secția ATI a spitalului din Piatra Neamț, dar în același timp a taxat reacțiile membrilor Guvernului, care nu-și asumă nicio responsabilitate, ci o împart fiecărui român.

Damian nu intenționează să valorifice politic tragedia de la Piatra Neamț, acum, în plină campanie electorală, ar fi preferat să-și exprime doar regretul și compasiunea, dar atitudinea Guvernului obligă la reacții dintre cele mai dure. Să pui parte din responsabilitate în spatele fiecărui cetățean care-și plătește lună de lună contribuțiile la sistemul asigurărilor de sănătate nu e doar obrăznicie, e chiar cinism.

„Mă simt profund lovit de drama petrecută la secția ATI din Piatra Neamț în care s-au stins zece și ulterior și al unsprezecelea suflet sub privirile impasibile ale unei guvernări ineficiente din care nu lipsesc nume cu vechi state de plată în sistemele politice anterioare. Mă rog pentru sufletul celor care au pierit, mă rog pentru sănătatea medicului erou de la Piatra Neamț și îi doresc însănătoșire grabnică. Dumnezeu să-i odihnească în pace pe toți cei care nu mai sunt printre noi!”, a comentat social democratul cărășean.