Dragostea plutește în aer la Iulius Town! Weekend cu evenimente inedite pentru timișoreni

Dragostea se poartă la Iulius Town Timișoara! Evenimentele din weekend sunt dedicate îndrăgostiților, iubitorilor de muzică și copiilor. Târgul tematic de Valentine’s Day îi așteaptă astăzi pe timișorenii care vor să ofere un cadou special persoanei iubite.

Iulius Town sărbătorește iubirea și invită timișorenii la târgul tematic de unde pot cumpăra produse din gama generoasă de aranjamente florale, cosmetice, parfumuri, obiecte personalizate, dulciuri, articole de marochinărie și multe altele. Târgul se desfășoară și astăzi, între orele 10.00 și 22.00.

Pasionații de muzică pot vizita „Vinyl Rocks”, târgul organizat de VINILOTECA. Pe lângă expoziția de viniluri, în cadrul târgului vor fi și o serie de evenimente muzicale. Pe 14 februarie, până la ora 18.00, workshopurile tematice cu Mimo Obradov și Bogdan Puriș sunt deschise publicului. De la 19.15, iubitorii de muzică sunt invitați la concertele Pandora și Byron. Sâmbăta este dedicată prezentărilor de echipamente audio home și profesionale până la ora 18.00. Școala ARTSOMA seara va încânta publicul cu spectacolele sale. Duminică, Școala de DJ va face prezentări de specialitate. Târgul se desfășoară între 14 și 16 februarie la Atrium Iulius Mall și face parte din proiectul multianual „Auchan for YOU @Iulius Town”.

Părinții își pot lăsa copiii în zona Kids, unde vor fi întâmpinați de personajele mult iubite din desenele animate. Sâmbătă, între 16.00 și 18.00, cei mici se vor întâlni cu Mickey și Minnie, iar duminică îi așteaptă Tom și Jerry. Tot duminică, teatrul de păpuși „Căruța cu povești” va ține o reprezentație între 11.30 și 13.00. Copiii cu spirit de aventură se pot plimba cu Trenulețul Distracției care funcționează de luni până vineri între 15.00 și 20.00, iar în weekend între 10.00-15.00 și 16.00-20.00 la etajul Iulius Mall.

Restaurantele și cafenelele tematice din Iulius Town Timișoara sunt pregătite să arate că dragostea trece prin stomac, mai ales cu ofertele pregătite. Daily, Sova’s, Select Bistro, Lexico, Ana Lugojana, C-House, Atmosphere și Manufactura așteaptă clienții cu produse care să le încânte papilele gustative.