Dragoș Curelea a votat pentru o schimbare atât la Caransebeș, cât și la nivelul județului Caraș-Severin

Dragoș Curelea, cel care candidează la funcția de primar al Caransebeșului din partea USR-PLUS, îi îndeamnă pe cetățeni să iasă la vot, menționând că doar o dată la patru ani au ei înșiși puterea de a face ceva pentru oraș.

„Am votat pentru oameni noi, pentru oraș și pentru caransebeșeni, am votat pentru schimbare atât la nivelul județului, cât și la nivelul Caransebeșului. Am votat o echipă nouă, de oameni proaspeți, care participă pentru prima dată la astfel de alegeri”, spune candidatul USR-PLUS la Primăria Caransebeș.

Dragoș Curelea susține că această campanie i-a sudat pe membrii USR-PLUS, fiind o perioadă în care au petrecut mai mult timp împreună, decât fiecare cu familia sa.

„Indiferent de rezultat, noi vom fi câștigătorii, pentru că am intrat în politică pentru niște principii morale, pentru a schimba ceva și pentru oameni. Mergeți la vot! Doar o dată la 4 ani avem puterea de a face ceva pentru oraș și să le dăm astfel o palmă politicienilor care nu au făcut nimic”, transmite alegătorilor Dragoș Curelea.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/