Dragnea, premierul Tudose și ministrul Stroe, angajament pentru Herculane! „Să vadă cât mai mulți români cum a ajuns stațiunea asta!”

Liderul PSD le-a sugerat jurnaliștilor prezenți la Băile Herculane să filmeze cât mai multe obiective din stațiune, pentru ca toată țara să vadă proporțiile jafului!

Aflați la Băile Herculane pentru lucrările Comitetului Executiv Al PSD, liderii social-democrați au avut ocazia să vadă cu ochii lor în ce hal a ajuns „Perla Banatului”. Liviu Dragnea a promis că lucrurile nu vor rămâne așa și a dezvăluit primele măsuri ce vor fi luate de Guvernul Mihai Tudose pentru renașterea stațiunii.

„Am avut o discuție cu domnul prim-ministru și cu colegii, atât despre Băile Herculane, cât și despre zona balneară din România. Este un pachet gândit de noi anul trecut. Anul 2018 e anul în care va începe acest program, prin mai multe metode, una va fi Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, și, de asemenea, investițiile în infrastructură către aceste zone balneare”, a spus liderul PSD.

Dragnea a mai spus că a discutat chiar în Comitetul Executiv al PSD cu ministrul Turismului, Felix Stroe, și că i-a cerut acestuia să nu uite de angajamentul pe care și l-au luat pentru a realiza, de exemplu, drumul de la Câmpul lui Neag la Herculane, care este important și pentru Băile Herculane, și pentru Valea Jiului.

La finele conferinței de presă, Dragnea le-a spus jurnaliștilor: „Filmați cât puteți de mult din Herculane, să vadă cât mai mulți români cum a ajuns stațiunea asta!”