Dragnea încasează încă o lovitură din Caraș-Severin! Tot de la un PSD-ist!

Directorul general al Aquacaraș, Nicolae Miu Ciobanu, un apropiat al președintelui PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a anulat contractul câștigat de asocierea dintre „S.C.TEL DRUM S.A.- S.C. EDAS EXIM S.R.L.- S.C. GEOFOR DIVERT S.R.L“ după ce aceste firme nu au reușit într-un an să înceapă lucrările contractate.

Potrivit lui Miu Ciobanu, aceste societăți s-ar plânge că găsesc cu greu forță de muncă, dar primarii localităților cărășene spun că acesta nu este deloc un argument pentru că, atunci când au mers la licitație, firmele s-au angajat cu un anumit număr de utilaje și cu un anumit număr de muncitori, tocmai pentru a exista siguranța unui flux susținut de lucrări.

„Anul trecut a fost o licitație și a câștigat o asociere în care era și Tel Drum cu care eu, acum două luni, am reziliat contractul pentru că, într-un an de zile, nu s-au apucat de lucru și n-au avut nicio activitate”, spune directorul general Nicolae Miu Ciobanu.

leader board 728 x 90 px

Asocierea a câștigat un contract, relicitat și el, de „12.101.259,17 lei din care cheltuieli diverse și neprevăzute în valoare de 638.263,55 de lei”.

Pe acest contract, Tel Drum avea de făcut următoarele lucrări:

Reabilitare surse de apă Izvoarele Sodol Reşiţa buc 8

Reabilitare staţie clorinare Sodol Reşiţa buc 1

Reabilitare foraje Bocşa buc 4

Reabilitare staţie de tratare apă Bocşa buc 1

Staţie nouă de tratare apă Anina buc 1

Reabilitare surse de apa Oraviţa buc 6

„În momentul de față, contractul respectiv este ridicat pe SICAP urmând a se face o nouă licitație, pentru a putea demara investițiile”, a mai precizat Ciobanu.

Cum societatea Tel Drum este asociată cu numele președintelui PSD, Liviu Dragnea, iar Miu Ciobanu provine din acest partid, această mutare poate fi considerată și un semnal clar cu privire la susținerea pe care Dragnea o mai are în PSD Caraș-Severin.