Dr.Max deschide prima Hiper – farmacie din Timișoara, în Iulius Town

hiper farmacia dr.max
dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Dr.Max, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală și de Est, aduce în Timișoara, în Iulius Town, un nou concept de farmacie: Hiper – farmacia Dr.Max, a doua locație pe acest format după marea deschidere de la Iași, din Iulius Mall, din luna noiembrie.

Hiper – farmacia Dr.Max din Timișoara pune la dispoziția pacienților peste 12.000 de tipuri de produse amenajate în șase universuri dedicate zonelor de interes pe care le  va deservi Hiper – farmacia: zona pentru medicamente pe bază de rețetă, inclusiv cele compensate și gratuite, zona cu vitamine & minerale, cea cu produse dermato-cosmetice, cosmetice și îngrijire personală, zona dedicată mamelor și copiilor, zona cu aparatură medicală și dispozitive medicale și zona pentru alimentație sănătoasă.

Noua Hiper – farmacie Dr.Max are o suprafață de peste 1.000 mp și va oferi o experiență complexă, în care gama variată de produse se va completa perfect cu experiența de cumpărare în sine, într-un spațiu plăcut și sigur, cu suportul a peste 80 de farmaciști și consultanți care vor sta la dispoziția pacienților.

drmax

„Ne dorim să facem din Hiper – farmacia Dr.Max un spațiu în care timișorenii să simtă că merită să se oprească pentru că vor avea parte de o experiență completă, de la servicii și produse variate, la prețuri accesibile, la care se adaugă recomandări personalizate din partea farmaciștilor și consultanților noștri. Acest nou concept este în linie cu misiunea brandului de a asculta oamenii, de a le înțelege nevoile și de a acționa în consecință.”, a declarat Cezar  Zaharia,  CEO A&D Pharma Group.

publicitate Timisoara banner maxagro

Lanțul de farmacii Dr.Max deține, în prezent, peste 650 de farmacii în România și oferă un portofoliu vast de produse și servicii, la prețuri accesibile, pentru toate categoriile de pacienți, punând accent, în special, pe nevoile pacienților cu afecțiuni cronice, ale seniorilor și ale mamelor. Dincolo de oferta propriu-zisă, brandul a mizat pe o abordare profesionistă în toate interacțiunile cu pacienții săi, reușind să câștige încrederea a peste 2,5 milioane de români care beneficiază de avantajele programului de loialitate Dr.Max.

Brandul a intrat pe piața locală la începutul anului 2020, care s-a dovedit a fi atipic din toate punctele de vedere și, cu atât mai mult, relevanța acțiunilor sale a fost foarte importantă pentru români: de la măsurile rapide luate pentru siguranța farmaciștilor și a pacienților săi în perioada pandemiei, până la păstrarea promisiunii de a le oferi constant prețuri speciale, valabile exclusiv cu cardul de loialitate Dr.Max. 

Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia și are același obiectiv de a contribui la îmbunătățirea nivelului de sănătate a pacienților, oferind o gamă extinsă de medicamente și servicii farmaceutice. Dr.Max este un brand modern, care are curajul să inoveze și să ridice constant standardele industriei pentru a oferi cele mai eficiente soluții pentru o viață sănătoasă, cu produse de calitate, la prețuri accesibile.

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/