Două verișoare la conducerea Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș

untitled design set 970x90 px

După ce Valentina David a renunțat la funcția de manager interimar al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș și pentru că nu a mai primit sprijinul conducerii administrației publice locale, primarul Felix Borcean a numit tot o femeie ca manager interimar.

Daniela Drăgoi este manager interimar până la organizarea concursului pentru acest post, anunțat de primarul Borcean pentru luna martie a acestui an. Daniela Drăgoi a fost director economic al spitalului în vremea lui Adrian Cican, ea fiind revocată din funcție de către ministrul sănătății Nelu Tătaru la pachet cu Adrian Cican, însă a rămas contabil la unitatea medicală.

Între timp director economic a fost numită Alina Dragomir, verișoară primară cu Daniela Drăgoi, astfel că acum conducerea spitalului arată astfel: Daniela Drăgoi manager, dr. Singh Bhupinder director medical și Alina Dragomir director economic.

publicitate ziar expresb 1000x100

Reamintim că edilul urbei a declarat în repetate rânduri că și-l dorește din nou la spital pe Adrian Cican, care a plecat fără voia sa din Caransebeș, în urma deciziei ministrului Nelu Tătaru, după ce spitalele au fost trecute sub coordonarea Ministerului Sănătății odată ce a fost instalată starea de urgență în pandemie. Mai mult Adrian Cican a anunțat public că se va înscrie la concursul pentru postul de manager, concurs pe care city managerul Florin Bogdea îl anunță foarte transparent și cu o comisie de examinare formată din specialiști în domeniu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/