Două licee din Timișoara, promovabilitate 100% la BAC. S-au afișat rezultatele finale

Rezultate finale la bac, in Timis

Vineri s-au afișat rezultatele finale la examenul de Bacalaureat. Astfel, după recorectarea lucrărilor, doi elevi din Timiș au reușit să obțină, totuși, media 10 pe linie. De asemenea, două licee din Timișoara au înregistrat o promovabilitate de 100%.

Inspectoratul Școlar Timiș anunță că, după soluționarea contestațiilor depuse, promovabilitatea la examenul de Bacalaureat a crescut puțin, de la 69% la 71%. Mai mult, două unități de învățământ din Timișoara au înregistrat o promovabilitate de 100%. Este vorba de Liceul Teoretic „Grigore Moisil” și Liceul Teoretic „William Shakespeare”.

De asemenea, după recorectarea lucrărilor, doi elevi din județul Timiș au reușit să obțină totuși media 10 pe linie. Și anume, Mihail Flutur, de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, și Amina-Dorothea Petrescu, de la Colegiul Național „C.D. Loga”.

În total, au fost depuse 1.735 de contestații, iar după recorectare, 112 note au rămas nemodificate, 493 de elevi au obținut note mai mici, iar 1.130 mai mari decât cele inițiale.

 

1000 x 100 gif logiscool