Două înfrângeri, dar diametral opuse pentru Agroland și Lugoj. Timișorencele sunt dezamăgite, în timp ce lugojencele se fălesc!

UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj au cedat la scorul de 3-1 în partidele din runda a VII-a din Divizia A1 de volei feminin. Stările de spirit sunt diferite, deoarece pentru echipa lui Bogdan Paul e un semnal de alarmă, pentru că rămâne cu doar două succese în campionat, în timp ce lugojencele se mândresc cu primul set câștigat de o echipă românească în fața „internaționalei” din Blaj.

Agroland a jucat la București în speranța unei revanșe cu Dinamo, după ce formația în alb și roșu a eliminat-o din Cupa României. Formația timișoreană a câștigat cu 25-15 primul set, după care a început să joace mai slab. Setul al doilea a fost câștigat de dinamoviste cu 25-20, după care gazdele au luat și al treilea set, la scorul de 25-22. În ultimul set au fost multe răsturnări de scor, dar tot în favoarea gazdelor, care au încheiat meciul al 25-23. Agroland va juca joi returul din Challenge Cup cu Vasas Budapesta, iar weekend-ul viitor, acasă cu CSM București.

CSM Lugoj a jucat pe teren propriu, și a pierdut tot cu 3-1, dar cu o veritabilă forță a voleiului românesc și european, Alba Blaj. Ardelencele au câștigat autoritar primul set, la scorul de 25-12, după care gazdele au reușit să își mai revină. Setul doi l-au cedat cu 25-19, iar pe al treilea l-au câștigat cu 25-20. Până la urmă, vicecampioana nu a lăsat puncte în Banat, și a luat setul patru cu 25-23. Runda viitoare, lugojencele au meci la Târgoviște.

Sursă foto: volei-timisoara.ro