Două din trei! Express de Banat, de două ori pe podium de 8 Martie! [FOTO]

Doamnele și domnișoarele din presa cărășeană, susținute de colegi, dar și de prefectul Matei Lupu, au participat astăzi la Cupa Presei la Tir, o competiție tradițională care a adus, anul acesta, redacției Express de Banat două clasări pe podium.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin a organizat astăzi competiția anuală care îi are în centrul atenției pe reprezentanții presei. Fiind 8 Martie, doamnele și domnișoarele au avut întâietate, dar și domnii și-au testat abilitățile în mânuirea armei, fiind atent supravegheați de jandarmi, în frunte cu inspectorul-șef Alexandru Tobă.

Printre cei care au tras la țintă s-au numărat și prefectul Matei Lupu, subprefectul Cătălin Hogea, directorul Direcției Județene de Sport, Narcis Lazăr, și inspectorul de sport Dorin Voina.

S-au tras câte 3 focuri de probă, urmate de 4 care au contat în stabilirea scorului. Diplome de participare au primit toți cei prezenți în poligonul de trageri, însă cele 3 cupe ale competiției au ajuns la Alina Leahu (Express de Banat) – locul III, Lavinia Cîrstea (Jurnal de Caraș-Severin) – locul II și Ildikó Szendrei (Express de Banat) – locul I.

Au mai răspuns „prezent” invitației Jandarmeriei Diana Telescu (TVR Timișoara), Iasmina Vîrban (Blog Media Cid), Mianda Mladin (Argument), Karina Tincul (Reper24), Antoniu Mocanu (Jurnal de Caraș-Severin), Sergiu Taban (Reper24), Lucian Berdac și Cristian Bistriceanu (Banat Tv), Cristi Franț (Știri din Banat) și Ioan Iliasă (Prisma).