Două centre de vaccinare s-au redeschis la Timișoara. Unde funcționează

În condițiile în care a crescut numărul cazurilor de infectări, dar și cererea de imunizare, Primăria Timișoara anunță că, începând de astăzi, se redeschid două centre de vaccinare, în care funcționează patru fluxuri, la Vox Technology Park și la Muzeul de Transport Public.

Primăria Timișoara anunță că, începând de astăzi, redeschide două centre de vaccinare, totalizând patru fluxuri noi, două cu serul Johnson&Johnson, unul cu Pfizer și unul cu Moderna. Centrele sunt la Vox Technology Park și la Muzeul de Transport Public.

Acestea se redeschid în contextul creșterii numărului de cazuri zilnice de Sars-Cov-2, dar și datorită creșterii cererii de vaccinare la nivel de oraș. Programul centrelor va fi extins la 12 ore pe zi, iar un flux are o capacitate zilnică de 96 de persoane care se pot vaccina. În total, va exista la nivel de oraș capacitatea de a vaccina până la aproximativ 2000 de persoane pe zi”, a informat Primăria Timișoara.

Astfel, în acest moment, la Timișoara sunt deschise șase centre de vaccinare fixe, la Bega-Tehnomet (Pfizer, Johnson&Johnson, AstraZeneca), Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (Pfizer, Johnson&Johnson), Iulius Mall (Pfizer, Johnson&Johnson), Incuboxx (Pfizer, Johnson&Johnson), Vox Technology Park (Moderna, Johnson&Johnson) și la Muzeul de Transport Public (Pfizer, Johnson&Johnson).

De asemenea, în capitala Banatului funcționează și două centre de vaccinare drive-thru, la Selgros (Pfizer, Johnson&Johnson) și la Shopping City (Pfizer, Johnson&Johnson). Totodată, patru echipe de vaccinare mobile sunt pregătite să intervină.