Dotări și echipamente IT pentru elevii comunei Gârnic

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

În contextul pandemiei de coronavirus, Primăria Gârnic vine în sprijinul unităților de învățământ din comună, astfel încât, indiferent de situație, activitatea școlară să se poată desfășura în siguranță, iar elevii să aibă acces la procesul de învățare.

Școlile din Gârnic și Padina Matei urmează să fie dotate cu echipamente IT, după ce administrația locală a reușit să atragă fondurile necesare prin Programul Operațional Competitivitate (POC). Mai exact, este vorba despre 54 de tablete școlare, 18 laptopuri, 9 table interactive, 9 camere web pentru conferință, 9 router wireless și 9 sistem all-in-one.

promovare banner maxagro

„În acest moment, achiziția acestor echipamente IT se află în procedură de licitație publică. Nu știm exact câte oferte au fost depuse. Tabletele sunt pentru elevi, laptopurile – pentru dascăli, iar restul echipamentelor sunt, ca să zic așa, pentru uzul comun, urmând a intra în dotarea celor două școli. Dacă nu vor exista contestații în urma licitației, și vom primi la timp și banii alocați proiectului prin Programul Operațional Competitivitate, cred tabletele școlare ar putea ajunge la elevi chiar luna aceasta. Dacă nu va fi așa, sperăm ca acest lucru se să întâmple în luna ianuarie. Valoarea proiectului se ridică la suma de 231.244 de lei, fără TVA”, ne-a declarat primarul comunei Gârnic, Nicolae Tismănariu.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/