Dotări pe bani europeni pentru școlile și grădinițele din Băuțar

romeo silviu raduta primar bautar

Pentru unitățile de învățământ din Băuțar, reprezentanții administrației locale au accesat un proiect cu fonduri europene, care este în curs de implementare.

Este vorba despre un proiect în valoare de aproximativ 700.000 de lei, prin care grădinițele și școlile din comună se dotează cu mobilier, echipamente digitale și materiale didactice. Licitația de atribuire a contractului s-a încheiat, aceasta fiind împărțită pe mai multe loturi.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Potrivit primarului Romeo Silviu Răduță (foto), mare parte din echipamentele comandate au și sosit deja, urmând ca restul să ajungă până la deschiderea noului an școlar. „Doar mobilierul nu a ajuns. În rest tot ce am avut trecut în proiect a sosit, asta însemnând echipamente digitale, calculatoare, videoproiectoare table digitale etc, precum și tot ce ține de material didactic. Fondurile pentru această investiție vin prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Sperăm ca până în septembrie să avem recepționat și mobilierul, pentru ca elevii să intre în clase complet utilate din toamnă”, a subliniat primarul comunei Băuțar.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/