Dotări moderne pentru școala gimnazială din Fârliug. Pe bani europeni!

Vești bune la început de an școlar pentru elevii din Fârliug. Unitatea de învățământ va beneficia de dotări moderne, în valoare de aproape 700.000 de lei.

Adriana Sărăor, primarul comunei Fârliug, anunță că a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Fârliug”, depus pe Programul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C15 Educație.

În primăvara acestui an, echipa primarului Sărăor a obținut finanțare europeană și pentru modernizarea clădirii școlii, lucrări care vor demara, cel mai probabil, anul viitor.

1000x200 dacus 02

scoala farliug

Valoarea proiectului este de 698.789 de lei și constă în dotarea unității de învățământ cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale sau de altă natură necesare derulării actului didactic. Amintesc faptul că, în 15 martie, am semnat și contractul de finanțare cu Administrația Fondului pentru Mediu pentru un alt proiect, și anume, «Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirea școlii gimnaziale Fârliug», cu o valoare de 2.994.459 de lei. Luna aceasta va fi finalizat proiectul tehnic pentru reabilitarea clădirii școlii, urmând licitația și execuția lucrărilor de modernizare”, a subliniat Sărăor.

publicitate si promovare online banner maxagro