Nelu Popa, cel mai tare din județ! Al doilea, Felix Borcean!

popa nelu primar resita (3)
banner publicitar

Primarul Reșiței e omul politic al momentului în Caraș-Severin, nu fostul ministru de Interne, Marcel Vela, nu senatorul Ion Mocioalcă, afirmă Felix Borcean, președintele PSD Caransebeș.

Într-o perioadă în care în Caraș-Severin se realizează tot felul de sondaje de opinie pentru a afla părerea electoratului despre cei care țintesc funcții politice și administrative în 2024, primarul Caransebeșului l-a plasat deja în fruntea topului politicienilor cărășeni pe Nelu Popa. Norocul celor mai vechi care joacă de atâția ani rolurile principale în scena politică județeană e că edilul-șef al Reșiței nu-și dorește mai mult decât funcția de președinte al organizației municipale.

„După mine, așa ca și nivel electoral, cel mai tare din județ este Nelu Popa. Dacă mă refer la PSD, cel mai tare ar trebui să fiu eu. Primarii sunt cei mai tari, ei aduc cele mai multe voturi. Eu și, din câte îl cunosc, nici Nelu Popa nu ne dorim funcții. Eu nu doresc scaunul nimănui, de aceea mă deranjează că și-l dorește cineva pe al meu. Pe mine nu mă interesează nici funcții de parlamentar, deși mi s-a propus, sau de secretar de stat, sau de președinte de Consiliu Județean. Eu sunt aici și vreau aici, în Caransebeș, să îmi desfășor activitatea.”, a comentat Felix Borcean la Express Live.

Nelu Popa este un primar performant, un primar care a făcut multe pentru Reșița și care face în continuare, spune omologul său de la Caransebeș. „În Reșița nu s-a făcut nimic până la Nelu Popa. În Caransebeș lucrurile s-au mișcat foarte bine în mandatul lui Marcel Vela și încep să se miște foarte bine și acum. Reșița asta este atât de mare și are atât de multă reclama! Dacă o iei pe partea negativă, când mergi prin Reșița, vezi că e toată spartă. Un anti-Nelu Popa ar spune că a distrus orașul. În schimb, în ceea ce privește infrastructura școlară, amenajările și regenerările urbane, reabilitarea blocurilor, Reșița stă foarte bine.”, a adăugat primarul Caransebeșului.

Liderii PSD Caraș-Severin ar trebui și ei să țină cont de cotele de popularitate ale celor doi primari, spune Borcean, pentru că ei vor înclina și în 2024 decisiv balanța inclusiv în alegerea președintelui Consiliului Județean. „Nelu Popa are carența aceasta, că nu își dorește să fie un lider politic. Țintele noastre ar trebui aici îndreptate, unde stăm mai rău, nu unde stăm bine sau foarte bine. În Caransebeș ar trebui să fie o situație nemaiîntâlnită, PSD cu Pro România, dacă nu ar fi fost tensiuni, ar fi defilat.”, a atras atenția Felix Borcean.