Dortmund 2.65, Villarreal 2.05 și Feyenoord 2.05. Cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Platforma de pariuri Mozzart Bet nu se dezice nicio clipă de seriozitatea și profesionalismul câștigat. Pasionații de pariuri pot accesa cu încredere site-ul în care se găsesc cele mai mari cote din lume. 

Red Bull Leipzig – Borussia Dortmund (ora 21:45) cota 2.65

Leipzig și Dortmund se întâlnesc în ultimul act al Cupei Germaniei. În campionat, Leipzig e pe doi cu două etape înainte de final, în timp ce Dortmund e pe locul 4, poziție ce-i permite să evolueze în Liga Campionilor în sezonul viitor, însă la doar un punct peste locul 5, ocupat de Frankfurt.

Finala Cupei este prilejul perfect pentru ca una dintre cele două să-și treacă în palmares un trofeu în acest sezon, însă galben-negrii pleacă cu un avantaj dacă luăm în calcul forma din ultimele cinci partide.

Pentru victoria lui Dortmund, Mozzart Bet oferă o cotă de 2.65!

Valladolid – Villarreal (ora 20:00) cota 2.05

promovare banner maxagro

Finalista Europa League, Villarreal, se deplasează pe terenul celor de la Valladolid pentru etapa cu numărul 36 din La Liga. „Submarinul galben” este pe 7, pe loc de Conference League, însă țintește un loc de Europa League, în timp ce Valladolid se află pe loc retrogradabil.

Cea mai mare cotă din lume pentru victoria lui Villarreal, 2.05, o găsim la Mozzart Bet!

Heracles – Feyenoord (ora 15:30) cota 2.05

Heracles și Feyenoord se întâlnesc astăzi într-un meci cu miză mare din Eredivisie. Gazdele, locul 9 în clasament, țintesc locul 8, ultimul care duce în playofful Conference League. De cealaltă parte, Feyenoord, locul 5, încă mai speră să prindă locul 4, care duce direct în grupele Conference League.

Pentru victoria celor din Rotterdam, Mozzart Bet  oferă o cotă de 2.05!

publicitate tmc 640