Dortmund 2.32, Bayern 1.38 sau Chelsea 1.87 cele mai mari cote din lume doar la Mozzart Bet

Dortmund, Bayern sau Chelsea sunt favoriții zilei pe care se mizează cele mai bune scoruri pe platforma preferată de toți pariorii. La Mozzart Bet găsești cele mai mari cote din lume.

Wolfsburg – Dortmund (ora 16:30) cota 2,32

Borussia Dortmund începe cursa de urmărire pentru locurile de Champions League. Primul duel important în aceasta luptă este în deplasarea de la Wolfsburg, contracandidata directă la primele patru poziții în clasament.

Gazdele au avut un parcurs constant în acest sezon, în ultimele 5 partide disputate, reușind să se impune de trei ori. Dortmund a reușit să lege trei victorii consecutive, după perioada mai puțin reușită în care pierduse contactul cu locurile de Champions League. Haaland este pregătit să facă diferența, iar Dortmund primește cea mai mare cotă pentru victorie la Mozzart Bet.

Mainz – Bayern Munchen (astazi 16:30) cota 1,38

Bayern defilează din nou în Bundesliga, după ce o perioadă ne-a lăsat impresia că va fi un campionat strâns. Deplasarea de la Mainz este o nouă ocazie să vedem cît de puternică este cea mai bună echipă a Europei din sezonul precedent. Cu Lewandowsi revenit după accidentarea care l-a ținut departe de teren și eliminate din Champions League, bavarezii se concentrează doar pe meciurile din Bundesliga și tratează fiecare partidă cu seriozitate maximă. Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă garantată pentru victoria lui Bayern Munchen.

West Ham – Chelsea (ora 19:30) cota 1,87

Deși meciul pare unul echilibrat la prima vedere, Chelsea trece printr-o perioadă extrem de bună, reușind să ajungă în semifinalele Champions League și aflând-se în zona meciurilor de Champions League. Gazdele de astăzi merg și ele foarte bine, aflând-se la egalitate de puncte cu londonezii și fiind în joc pentru primele 4 poziții în clasament. O victorie a lui Chelsea aduce pariorilor cea mai mare cotă garantată la Mozzart Bet.

Besiktas – Kayserispor (ora 20:30) cota 1,50

Lidera în clasamentul din Turcia, Besiktas nu își mai permite nici un pas greșit dacă își dorește un nou titlu de campioana. Adversarul de astăzi este unul destul de modest, Kayserispor aflând-se abia pe locul 18, prima poziție retrogradabilă. Cu 12 victorii în cele 7 meciuri de pe teren propriu, Besiktas primește de la Mozzart Bet cea mai mare cotă la victorie.