Dorinel Munteanu vrea să dea lovitura în Irak!

Recordmenul de selecții în echipa națională de fotbal a României, cărășeanul Dorinel Munteanu a pornit într-o nouă aventură. După ce a trecut și prin Valea Domanului, Munti va antrena acum într-un campionat exotic, în prima ligă din Irak, la o echipă care împlinește în 2017 trei decenii de existență.

FC Zakho este noua echipă a cărășeanului care în vara anului trecut era la un pas de a reveni la Națională, ca secund al selecționerului Christoph Daum. Dorinel Munteanu s-a pus deja pe treabă și a ofertat un fotbalist cunoscut din Liga I, ademenit cu un salariu tentant în Irak, care i s-ar putea dubla dacă va intra în grațiile patronului Abdulwahab Muhammad Issa.

Cristi Bud este numele atacantului ofertat de FC Zakho. Irakienii îi oferă atacantului de la CFR Cluj un contract până la finalul sezonului, cu un salariu de 140.000 de dolari. Dacă va da randamentul dorit, va primi un contract pe un sezon, iar salariul i se va dubla, anunță ProSport.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Ca antrenor sau manager, Dorinel Munteanu a bifat în cariera sa următoarele echipe: CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Steaua București, Oțelul Galați, Dinamo București, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, Gabala, Astra Giurgiu.
Între 1991 și 2007 a jucat în echipa națională de fotbal a României, fiind recordmenul de selecții, cu 134 de prezențe sub tricolor.

banner 970 x 250