Dorinel Munteanu: „Politică îmi trebuie mie?! Vreau să antrenez, e posibil să plec afară!”

explo 1000x200

Recordmanul de selecții în prima reprezentativă a României și campion ca antrenor cu Oțelul Galați, Munti a apărut în ultima vreme în presă cu lucruri care nu au nicio legătură cu cariera sa sportivă.

Pe lângă problemele de familie ale fostului internațional, s-a discutat foarte mult și despre intrarea lui în viața politică. S-a speculat în acest sens despre poziția pe care Dorinel Munteanu ar urma să o aibă pe listele candidaților PNL la Consiliul Județean Caraș-Severin la alegerile locale din 5 iunie. Acesta a dezmințit însă pentru expressdebanat.ro orice astfel de posibilitate.

„Îmi place, urmăresc ceea ce se întâmplă în politică, dar de aici și până la a candida eu la vreo funcție e cale foarte, foarte lungă. Am văzut că s-a scris că aș vrea să fiu consilier județean, dar nu e nimic adevărat. Eu am avut o discuție prietenească, amicală, cu Ioan Borduz, primarul de la Fârliug, cu care mă cunosc de multă vreme, dar nu s-a pus niciodată problema în felul ăsta. Politică îmi trebuie mie?! E ceva vreme de când nu am antrenat și vreau să continui această carieră. Am mai multe discuții și e foarte posibil să plec să antrenez o echipă de afară. Nu pot spune acum amănunte, deoarece sunt discuții cu mai multe cluburi, dar e foarte posibil ca, cel mai târziu din vară, să antrenez din nou. Repet, locul meu e în fotbal, îi las pe alții să facă politică”, a declarat Dorinel Munteanu.

banner 970 x 250