Donează sânge, salvează vieți și mergi la CODRU Fest!

donatori de sange
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Un gest simplu îți poate aduce o invitație la CODRU Festival. Donează sânge, slavează vieți și te distrezi la Pădurea Bistra.

Mergi să donezi sânge la Centrul de Tranfuzie Sanguină din Timișoara, str Martir Marius Ciopeg  nr 1, până în 5 august, apoi mergi cu adeverința de donator, până la 20 august, la CODRU Urban Garden (Cazarma U, Piața Mărăști nr.1, de miercuri – duminică 12:00 – 23:00) să îți ridici accesul de o zi la festival.

„Ne dorim să venim în ajutorul cadrelor medicale și să le oferim donatorilor o bucurie. Din păcate România are cei mai puțini donatori din Europa, motiv pentru care orice campanie de donare de sânge este binevenită pentru a salva cât mai multe vieți, iar noi vrem să dăm o mână de ajutor”, a spus Victor Balaniuc, general manager CODRU Festival.

Nevoia de sânge este permanentă, zilnic, în toate spitalele din România. Iar beneficiile sunt multiple pentru sănătatea donatorilor.

„Este nevoie de 120 de donatori pe zi ca nevoie de sânge să fie acoperită, însă din păcate numărul este mai mic. Vara, mai ales, sunt multiple cazuri grave care vin la unitățile de primiti urgențe ale aspotalelor, iar noi trebuie să fim pregătiți pentru că boala nu își ia concediu”, a adăugat Rodica Lighezan, director al Centrului Regional de Tranzfuzie Sanguină Timișoara.

Ediția CODRU Festival 2023 aduce artiști renumiți internațional din toate genurile muzicale. Parov Stelar, Tarja Turunen, Alborosie & Shengen Clan, Asian Dub Foundation, Alternosfera, Surorile Osoianu și Lupii lui Calancea, Paraziții, Șatra Benz, Coma, Implant pentru Refuz & Quartet, Dirty Shirt, Luna Amară, Amuly, Culture Shock și Alex Super Beats sunt primii artiști care vor cânta pe cele cinci scene din Pădurea Bistra.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

 

 

 

 

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/