Donează pentru viață! Rotary Lugoj adună din nou bani pentru spital

Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj are din nou nevoie de sprijin în lupta contra COVID-19. După ce de curând secția ATI a fost dotată cu aparatură în valoare de 42.500 de euro, prin intermediul Clubului Rotary, la inițiativa medicului anestezist Dan Cliciovan, iată că este din nou nevoie de fonduri pentru achiziționarea de noi aparate de ventilație mecanică, extrem de utile pentru menținerea în viață a unui pacient depistat cu coronavirus.

Având în vedere criza pe care o traversează spitalul lugojean din cauza lipsei de fonduri, medicilor le este imposibil să mai facă față situației cu aparatura de care dispune în prezent secția A.T.I. Numărul bolnavilor este în creștere, iar tot mai mulți au nevoie de aparate care să îi țină în viață.

Clubul Rotary Lugoj lansează din nou un apel către lugojeni, astfel încât fondurile necesare Spitalului Municipal Lugoj să fie adunate din donații.

„În momentul acesta noi avem 20.000 lei adunați pentru alte proiecte, pe care îi redirecționăm pentru achiziționarea de aparatură urgent necesară secției de A.T.I. De asemenea, pentru a putea face față unui potențial flux de pacienți în viitor, secția A.T.I. din Lugoj are nevoie de injectomate și infuzomate. Acestea sunt de o urgență maximă în cazul în care situația actuală legată de virus evoluează în zona. Noi, membrii clubului am început deja să facem donații, câte 500 – 1.000 euro/persoană. Știm că este greu, fiecare este speriat pentru viitorul lui și cel al familiei lui, dar cei care credeți că va puteți lipsi de o sumă cât de mică, vă rugăm să donați! Donați pentru unii dintre noi care s-au născut mai puțin norocoși și acum au nevoie de noi! Donați pentru viață!”, este apelul membrilor Clubului Rotary Lugoj.

Adunarea de fonduri se va face până la data de 8 aprilie, iar pe măsură ce banii se vor aduna, se va achiziționa și aparatură. Pentru transparență, cei de la Clubul Rotary vor publica la final extrasul de cont și factura pentru toate achizițiile efectuate.

Banii pot fi donați pentru beneficiar: Rotary Club Lugoj, Cont RON: RO26BTRLRONCRT0467694001 sau Cont Euro: RO73BTRLEURCRT0467694001