Donează lucruri pe care nu le mai folosești și contribuie la construirea unui nou liceu, la Timișoara

whatsapp image 2023 04 24 at 15.32.19

Persoanele care au pe acasă lucruri pe care nu le mai folosesc sunt invitate să le doneze și să le vândă în cadrul unui eveniment caritabil. Banii sunt strânși pentru construirea unui liceu nou, la Timișoara.

Eveniment inedit organizat de Liceul Waldorf din Timișoara. Persoanele care au lucruri pe acasă pe care nu le mai folosesc sunt invitate să le aducă la acțiunea „Yard Sale Waldorf” și să le vândă. Evenimentul are loc în perioada 11 – 12 iunie, în Parcul Pădurice din Timișoara, scopul acestuia fiind de a aduna fonduri care vor fi folosite pentru construcția viitoarei clădiri a Liceului Waldorf.

Pentru ca elevii noștri să nu mai fie nevoiți să învețe în containere, am găsit soluția: vom construi o clădire nouă, cu toate dotările necesare, cu spații adecvate vârstei lor, sigure, funcționale. Proiectul de construcție vizează o clădire cu 4 săli de clase (clasele IX-XII) și anexe (sală profesorală, toalete, spațiu pentru activitați, spațiu tehnic). Suprafața construită este de aproximativ 400 mp. Valoarea construcției este de 250.000 €. Fondurile pe care trebuie să le strângem din donații sunt: 150.000€; iar 100.000€ este aportul propriu al Fundației”, au informat reprezentanții unității de învățământ.

1000x100 casa brutarului

Organizatorii îi încurajează pe cei care au de donat lucruri să vină și să le și vândă în cadrul evenimentului organizat în Parcul Pădurice din Timișoara. De asemenea, la acțiune sunt așteptați și producători de articole handmade sau bio, copii care pot organiza standuri de limonadă și persoane care desfășoară diferite ateliere tematice. La finalul evenimentului, participanții sunt rugați să verse toate încasările în urna special amenajată de către organizatori.

În cazul în care aveți lucruri de donat, dar nu puteți sta la stand, lucrurile vor fi preluate de voluntari implicați în eveniment. Mai multe informații despre acțiunea caritabilă sunt disponibile AICI!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01