Baloane colorate vor fi înălțate la cer, la Timișoara, în memoria copiilor care au plecat prea devreme dintre noi

O acțiune emoționantă va avea loc duminică, 6 iunie, la Timișoara, de Ziua Părinților de Îngeri. Baloane colorate vor fi înălțate la cer, în amintirea copiilor care au plecat prea devreme dintre noi.

Copiii din ceruri vor fi comemorați și în acest an în România. Organizația EMMA anunță că va marca Ziua Părinților de Îngeri duminică, 6 iunie. Cinci orașe din România, Buzău, Codlea, Sibiu, Piatra Neamț și Timișoara, vor organiza acțiuni în spațiul public, dar într-un cadru restrâns.

În capitala Banatului, evenimentul va avea loc la ora 16.00, la parohia ortodoxă romană Blașcovici, de pe str. Taborului, nr. 3A. Aici se vor aduna părinți, și nu numai, care vor înălța la cer baloane colorate, însoțite de mesaje de iubire și dor, în memoria copiilor.

leader board 728 x 90 px

Cine dorește să se alăture acestui eveniment, acolo unde se va afla, va înălța unul sau mai multe baloane cu heliu, va filma/fotografia și va posta pe Facebook, Twitter sau Instagram imagini cât mai frumoase, mai colorate și pline de iubire, imagini cu care să umplem paginile, în acea zi”, a transmis Organizația EMMA.

Prima ediție a acestei acțiuni a avut loc în anul 2008 în România. Datorită amplorii sale, Ziua Părinților de Îngeri poate fi considerat cel mai mare eveniment de comemorare din lume.