Donații prin SMS pentru familiile în nevoie din Banat

construire casa familie nevoiasa banat
1000x100 Cuib de vise 1000x100

Asociația Acasă în Banat primește donații prin SMS pentru a continua campania de construire sau reparare a caselor familiilor defavorizate din Banat.

Sute de familii din județele Timiș și Caraș-Severin locuiesc în condiții nedemne de secolul XXI. În case distruse, improvizate sau cu acoperișul căzut. Se înghesuie în încăperi mici, insalubre și nesigure. Unii nu au apă potabilă și merg la toaletă în fundul curții.

Asociația Acasă în Banat a demarat în urmă cu șase ani un program prin care își propune să ajute familii în dificultate din zona Banatului, asigurându-le un spațiu decent și sigur de locuit.

De acum, donatorii au la dispoziție cea mai simplă metodă pentru a susține singurul program de repararea caselor dedicate familiilor din Banat. Pot trimite SMS cu textul BANAT la nr 8845 și vor dona 2 euro lunar, echivalentul a numai 10 lei, pentru a ajuta construirea și repararea unor locuințe în tot Banatul.

STPT job 1000x200

„Este un pas foarte important pe care îl facem, pentru că deschidem posibilitatea unui public foarte larg de a se implica alături de noi pentru a rezolva situația acestor oameni rămași la marginea societății. Ne bazăm pe sprijinul voluntarilor care vin și ajută la reparații, însă avem nevoie de cât mai mulți oameni să trimită un sms, pentru că banii ne ajută să acoperim costurile ridicate cu materialele de construcții, care s-au scumpit foarte mult în ultimii ani”, a declarat Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.

În prezent, voluntarii asociației lucrează la a 39-a casă inclusă în programul Acasă în Banat. Este vorba de casa familiei Iancău din Gătaia, o familie ce s-a chinuit să reconstruiască o casă bătrânească, care a ars în urmă cu mai mulți ani. Au patru copii. Toți locuiesc într-o singură cameră, iar de loc de joacă sau birou pentru făcut teme nici nu putea fi vorba.

 

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/