Domnule Dunca, ninge și la Gârnic, nu doar pe Semenic!

zapada garnic (1)

Nemulțumit de condițiile în care se circulă pe DJ 571 A, dar și de lipsa de implicare a autorităților, primarul Nicolae Tismănariu le atrage atenția celor din Consiliul Județean Caraș-Severin că și la Gârnic a nins, nu doar pe Semenic.

Într-o postare publică, Nicolae Tismănariu se adresează autorităților județene, cărora le cere să se îngrijească și de tronsonul care face legătura între localitățile Gornea – Sichevița – Gârnic și Moldovița. Primarul din Clisura Dunării susține că weekendul trecut, împreună cu cetățenii din comună, a fost nevoit să împrăștie material antiderapant pe acest drum, pentru a putea circula pe el.

„Mă adresez reprezentanților Consiliului Județean, cărora le spun că și la Gârnic ninge și este zăpadă, ca și pe Semenic. Să facă bine să trimită utilaje și să deszăpezească și DJ 571A, că este treaba lor, nu a noastră. Noi, ca și administrație locală, ne îngrijim de drumurile comunale. Și sâmbătă am împrăștiat nisip cu cetățenii pe acest drum, ca să se poată circula, lucru care nu este deloc normal. Cei care se îngrijesc de drumurile județene trebuie să-și facă treaba și să nu intervină doar acolo unde consideră dumnealor.”, ne-a spus nemulțumit Nicolae Tismănariu.

zapada garnic (2)

Edilul-șef spune că localnicii s-au săturat de incompetența autorităților județene, subliniind că pe acest drum nu se circulă greu doar iarna, ci și în sezonul cald, din cauza craterelor din asfalt.

„Acest drum este o problemă în orice sezon pentru noi, nu doar iarna, atâta timp cât pe el nu se fac lucrări de reparații și întrețineri. Deci oamenii au suficiente motive să fie nemulțumiți de starea acestui drum, pe care mulți dintre ei sunt nevoiți să-l tranziteze zilnic.”, a mai spus Tismănariu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/