Domnule Dunca, chiar vă ia Dumnezeu mințile după ce ajungeți căpitani de trib?!

Artistul reșițean Cristian Buică se înscrie și el pe lista celor cărora Romeo Dunca le-a provocat lehamite în scurtul timp de când e președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Folk-istul a reacționat după ce Dunca și-a permis să-l umilească pe chirurgul Romeo Dumitrescu, așa cum a făcut cu mai toți cei care nu-i mănâncă din palmă sau care nu se lasă impresionați de milioanele lui din conturi și-l evaluează în funcție de educație. „Constat, cu profundă tristețe, că, de câtva timp încoace, s-a pornit o adevărată prigoană dinspre Consiliul Județean împotriva câtorva medici din oraș, acum când avem nevoie mai mult ca oricând de profesioniști, pentru că situația e jalnică spre dezastruoasă! N-aș fi scris aceste rânduri dacă n-aș fi auzit că un domn politician, aflat pe cai mari acum (cei mai mari din județ) ar fi zis, într-un context, că e un chirurg care știe să opereze doar buboaie și hemoroizi (sau cam așa ceva)! Asta în contextul în care doctorul era să moară de covid, operând (cu ustensile performante, cumpărate pe banii lui!!!) cazuri foarte grave, infectate! Soția, care a făcut o formă mult mai gravă de infectare, este internată în alt spital! Azi, când l-am sunat să-l întreb de sănătate, era de gardă și abia vorbea din cauza epuizării, pentru că a făcut 12 gărzi într-o lună! Deci, oamenii lui Christos, prigoana aceasta anormală pornită de politicieni împotriva medicilor a căpătat o formă de anomalie care face de rușine specia umană!”, a comentat Buică.

Artistul nu se oprește însă aici și îi mai dă o palmă președintelui CJ, căruia a refuzat să-i rostească numele. „Chiar vă ia Dumnezeu mințile după ce ajungeți căpitani de trib??!! Chiar nu vedeți în ce condiții aproape dezastruoase își riscă viața medicii, zi de zi de zi? În loc să vă ocupați să le creați condiții normale în care să se ocupe de bolnavii urbei noastre, voi faceți mișto de ei?! Din comportamentul acesta de ciocoi înțeleg că vreți să alungați din Reșița și bruma de profesioniști care mai performează aici, riscându-și zilnic viața!”, întreabă îndrăgitul Cristian Buică.

leader board 728 x 90 px