Al doilea director medical interimar la Spitalul Județean de Urgență Reșița în două luni

Noi schimbări în conducerea Spitalului Județean de Urgență Reșița. La nici două luni de când a preluat funcția de director medical, Liviu Culda face un pas în spate.

După ce Jaro Marșalic a plecat la București să preia funcția de deputat pentru care a candidat la început de decembrie, locul său a fost luat de Liviu Culda, medic primar Medicină Internă, o persoană apreciată chiar și de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Chiar dacă interimatul său era valabil 6 luni, iar colaborarea cu managerul Alina Stancovici părea una promițătoare, s-a tot vorbit pe la colțuri că medicul Culda ar vrea să plece înainte de termen, motivele fiind lesne de înțeles în condițiile actuale, în care tensiunile din Spitalul Județean de Urgență sunt la ordinea zilei. Iar schimbarea s-a produs astăzi. În locul doctorului Culda a fost propus medicul primar de la UPU-SMURD Emil Bunda, inițiativa aparținându-i managerului Alina Stancovici. Propunerea a fost acceptată de Consiliul Județean Caraș-Severin, așa că de astăzi interimatul este asigurat de Emil Bunda.

leader board 728 x 90 px