„Domnule Cîțu, până de curând ne anunțați că totul este roz și frumos și că în economie curge lapte și miere”

silviu hurduzeu masca

Economia care duduia până spre finalul anului trecut a rămas doar o amintire. Parlamentarul Silviu Hurduzeu spune că laptele și mierea despre care vorbea Florin Cîțu la capitolul finanțe a fost o mare minciună.

Criza economică nu vine de pe o zi pe alta, spune parlamentarul cărășean Silviu Hurduzeu, așa că informațiile transmise lunile trecute de Florin Cîțu erau departe de realitate. „Domnule Cîțu, o criză economică nu vine de pe o zi pe alta. Până de curând, când încă mai erați premier, ne anunțați că totul este roz și frumos, «big time» și că în economie curge lapte și miere. Din păcate nu este așa! România se află într-o situație dificilă după doi ani de guvernare de Dreapta, în care dumneavoastră ați fost ori ministru de finanțe, ori prim-ministru.”, transmite deputatul.

În ciuda dificultăților economice, mai spune deputatul, PSD și-a asumat sarcina de a salva România din dezastrul lăsat de guvernarea Dreptei. „Am intrat la guvernare tocmai pentru a găsi soluții și pentru a implementa legile adoptate tot de PSD, în fosta guvernare, respectiv Legea Salarizării Unitare și Legea Pensiilor. După doi ani în care nu s-a întâmplat nimic bun, în care au fost înghețate veniturile salariaților din sectorul public, PSD a implementat în mai puțin de două luni pachetul social promis înainte de intrarea la guvernare.”, subliniază Silviu Hurduzeu.

banner 970 x 250