Dominic Fritz nu se declară interesat de o funcție în conducerea centrală a USR PLUS: „Nu mă lupt acum cu prietenul meu Dan Barna pentru funcții”

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Primarul Timișoarei nu are de gând să candideze pentru o funcție de conducere la nivel central în USR PLUS, însă declară că se va implica în procesul de negociere pentru formarea Guvernului.

„Înțeleg că sunt unii dintre simpatizanții USR PLUS care și-ar dori o altă conducere. Eu nu cred că momentul în care negociem acest Guvern este un moment bun pentru a schimba conducerea. Eu nu văd acum nevoia pentru tot felul de conflicte interne, chit că înțeleg că sunt unii competitori care ar vrea să ne ocupăm mai degrabă cu bucătăria internă decât cu negocierea acestui guvern”, a declarat Dominic Fritz.

În plus, Fritz respinge ideea de a fi contracandidatul lui Dan Barna într-o competiție internă de partid. Acum.

1000x100 (4)

„Eu personal sunt primarul Timișoarei, sunt foarte onorat că am fost votat acum două luni și aici în Timișoara este locul meu. Bineînțeles că voi face auzită vocea Timișoarei și a mea în Alianța USR PLUS, dar nu am de gând să candidez sau să mă lupt acum cu colegul și prietenul meu Dan Barna pentru funcții. Nu ăsta este scopul. Trebuie să ne asigurăm că avem o echipă care poate să negocieze acest Guvern și cu siguranță în acest proces voi fi implicat și eu”, a explicat Fritz.

Mai multe voci din USR i-au cerut demisia din funcție lui Dan Barna, în urma scorului înregistrat la alegerile generale. Barna le-a răspuns acestora că prioritară este negocierea guvernării, urmând ca, peste câteva luni, congresul pentru finalizarea fuziunii dintre USR și PLUS să decidă calea de urmat.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/